پژوهشگران موفق به طراحی حسگر مولکولی جدیدی شدهاند که میتواند ابتلا به آنفلوآنزا را تنها با مزه کردن یک آدامس یا قرص مکیدنی مشخص کند. طبق نتایج منتشر شده از این تحقیق در نشریه ACS Central Science، این حسگر مولکولی در زمان برخورد با ویروس آنفلوآنزا، طعمی شبیه به آویشن تولید می;کند. تیم پژوهشی قصد دارد این حسگر کم;هزینه را در آدامس یا قرص;های مکیدنی به;کار بگیرد تا افراد مبتلا راه ساده;تری برای گرفتن آزمایش در خانه داشته باشند. ماندن در خانه برای جلوگیری از شیوع بیماری;های عفونی مانند آنفلوآنزا بسیار مهم است، اما مشکل اینجاست که بیماری حتی قبل از بروز علائم هم می;تواند منتقل شود. تست;های دقیق مانند PCR مبتنی;بر سواب بینی وجود دارند، اما گران و زمان;بر هستند. تست;های خانگی سریع شبیه کیت;های کرونا ارزان;تر و راحت;تر هستند، اما معمولاً نمی;توانند عفونت;های اولیه را شناسایی کنند....
پژوهشگران موفق به طراحی حسگر مولکولی جدیدی شدهاند که میتواند ابتلا به آنفلوآنزا را تنها با مزه کردن یک آدامس یا قرص مکیدنی مشخص کند.
طبق نتایج منتشر شده از این تحقیق در نشریه ACS Central Science، این حسگر مولکولی در زمان برخورد با ویروس آنفلوآنزا، طعمی شبیه به آویشن تولید می;کند. تیم پژوهشی قصد دارد این حسگر کم;هزینه را در آدامس یا قرص;های مکیدنی به;کار بگیرد تا افراد مبتلا راه ساده;تری برای گرفتن آزمایش در خانه داشته باشند.
ماندن در خانه برای جلوگیری از شیوع بیماری;های عفونی مانند آنفلوآنزا بسیار مهم است، اما مشکل اینجاست که بیماری حتی قبل از بروز علائم هم می;تواند منتقل شود. تست;های دقیق مانند PCR مبتنی;بر سواب بینی وجود دارند، اما گران و زمان;بر هستند. تست;های خانگی سریع شبیه کیت;های کرونا ارزان;تر و راحت;تر هستند، اما معمولاً نمی;توانند عفونت;های اولیه را شناسایی کنند.